RIGO Research en Advies BV - De bewoonde omgeving

Eline van Kessel

CV

Onderzoeker/adviseur
eline.van.kessel@rigo.nl
020 5221154

Eline van Kessel heeft als sociaal geograaf een hart voor (kwetsbare) mensen en een natuurlijke interesse in de wereld om ons heen.

Eline beschikt over brede kennis van en ervaring met de corporatiesector en de (lokale) overheid. Ze werkt aan beleidsontwikkeling en –evaluatie op het snijvlak van volkshuisvesting, ruimtelijke ontwikkeling en wonen & zorg. Daarnaast houdt Eline zich bezig met onderzoekstrajecten rondom de doelmatigheid en doeltreffendheid van (gemeentelijk) beleid. Het woonbeleid heeft hierbij haar bijzondere interesse. Door haar werkzaamheden heeft ze haar kennis en ervaring met politiek bestuurlijke besluitvorming verder ontwikkeld. Eline werkt in opdracht van gemeenten, rekenkamer(commissie)s, woningcorporaties en zorg-/welzijnsinstellingen.

Eline is gedreven en betrokken en gaat gestructureerd te werk. Ze heeft een kritische houding en is gefocust op het beste resultaat. Daarbij heeft ze oog voor de rollen en belangen van de betrokken partijen. Opdrachtgevers en collega’s waarderen haar betrokkenheid, proactieve houding en enthousiasme.

Eline studeerde Economic Geography aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voordat zij bij RIGO kwam werken, werkte zij als beleidsonderzoeker en –adviseur bij Necker van Naem en Bloeii Advies & Ontwikkeling.

Publicaties (26)

Eerdere nieuwsbrief (8)