RIGO Research en Advies BV - De bewoonde omgeving

Eva Broxterman

CV

Junior onderzoeker/adviseur
eva.broxterman@rigo.nl
020 5221171

View Eva Broxterman's profile on LinkedIn

Eva werkt aan verschillende (strategische) ruimtelijke vraagstukken. Zij houdt zich bezig met beleidsontwikkeling en –evaluatie op het snijvlak van wonen, leefbaarheid en maatschappelijke ontwikkeling.

Als bevlogen stadsgeograaf heeft Eva een brede interesse in de wereld om haar heen. Ze is een kritische enthousiasteling en voelt zich snel thuis in nieuwe materie. Resultaten behaalt ze door haar gestructureerde manier van werken en door haar gedrevenheid. Opdrachtgevers en collega’s waarderen haar proactieve en open houding.

Sinds mei 2015 is Eva werkzaam bij RIGO als junior onderzoeker/adviseur. Haar wetenschappelijke achtergrond bestaat uit de Bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en een Master Stadsgeografie aan de Universiteit Utrecht. Ze is afgestudeerd op de gevolgen van de vergrijzing voor ‘het wonen’ (vraag en aanbod) in Zaanstad. De afgelopen jaren deed ze onder andere praktijkervaring op bij de afdeling Wonen van de gemeente Haarlem (beleidsadvies over scheiden van wonen en zorg), de gemeente Zaanstad (stimuleren van Zelfbouw), de provincie Noord-Holland (onderzoek naar de positie van starters op de woningmarkt) en in de corporatiesector.

Lopende projecten (10)

Publicaties (14)