Gepubliceerd op:

De Transparantietool is in 2016 ontwikkeld in opdracht van Aedes en is uitgevoerd door Rigo en Ortec Finance. Het is een praktisch hulpmiddel dat woningcorporaties kunnen inzetten in gesprekken met bijvoorbeeld huurders of gemeenten. De meest actuele versie van de Transparantietool is nu beschikbaar. Dit gaat niet meer via Aedes, maar rechtstreeks via Rigo of Ortec Finance.

Twee versies

De Transparantietool is voor de corporaties in twee versies beschikbaar. Voor corporaties tot 12.000 woningen is de versie van RIGO Research & Advies ontwikkeld. Voor corporaties die méér dan 12.000 woningen in bezit hebben is er een versie beschikbaar van Ortec Finance (SBI model).

Transparantietool aanvragen

Wilt u de Transparantietool voor corporaties tot 12.000 woningen aanvragen? Dat kan dan via Transparantietool@rigo.nl. De kosten bedragen €500,- exclusief BTW. Dit bedrag is voor de upgrade van de Transparantietool. De kosten van begeleiding zijn afhankelijk van gemaakte afspraken. Heeft uw corporatie meer dan 12.000 woningen in bezit en wilt u gebruik maken van SBI en daarbij ook van de Transparantietool? Dan kunt u deze aanvragen via Maarten.vanthek@ortec-finance.com. De kosten variëren, afhankelijk van het gebruik.