Inge de Vries

Vormgever & Communicatieadviseur

inge.de.vries@rigo.nl
020 522 1111
Bekijk LinkedIn profiel

Over

Als visuele schakel weet ik het werk van RIGO beeldend naar buiten te brengen. Met mijn kennis van uiteenlopende technieken neem ik de eindgebruiker mee in een beeldend verhaal, bijvoorbeeld via infographics, factsheets, visualisaties, en websites. Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie, zowel intern als extern, en ontwerp daarnaast de nieuwe huisstijl van RIGO. Ik ben een creatieve maker met een onderzoekende houding en heb een eigen kijk op ontwerpen. Naast mijn baan bij RIGO heb ik een eigen bedrijf als beeldend verbinder.

Mijn ambitie is om door middel van beeldende verhalen ingewikkelde zaken in het Wonen werkveld voor een groter publiek toegankelijk te maken.

Ik werk sinds maart 2022 bij RIGO. Hiervoor heb ik Connected Design aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht gestudeerd. Ik studeerde af met een project over hoe mensen de ruimtelijke omgeving beleven en de rol van de zintuigen daarbij. Het project past bij mijn interesse in de ruimtelijke omgeving en hoe deze beter, duurzamer en inclusiever kan worden ingericht.

Publicaties