Gepubliceerd op:

Al meer dan 50 jaar werkt RIGO via onderzoek en advies aan betere besluitvorming over de woon- en leefomgeving. In 1972 opgericht als stichting, later groot geworden als RIGO Research & Advies BV. Per 1 mei 2023 kiezen we ervoor om weer door het leven te gaan als stichting, met de naam RIGO. Dit past beter bij onze maatschappelijke drijfveren en ambities. Onze missie blijft daarmee fier overeind: ook de komende 50 jaar wil RIGO met gedegen onderzoek en advies bijdragen aan duurzame oplossingen binnen het woondomein.

Het bestuur van stichting RIGO breiden we per 1 mei uit met Mechteld van der Westen. Mechteld heeft een bedrijfskundige achtergrond en 30 jaar ervaring in diverse bestuurs- en managementposities in zowel de profit- als de non-profit sector. De huidige directeur en partner Wouter Schepers en Mechteld vormen samen een collegiaal bestuur.

Onze Raad van Toezicht breiden we per 1 mei uit met Lex de Boer. Lex heeft ruime ervaring als bestuurder in het wonen domein, o.a. als bestuurder van de Stuurgroep Experimenten Volkshuivesting (SEV, de voorloper van Platform 31) en woningcorporatie Lefier. Lex vormt in de Raad van Toezicht een duo met huidig commissaris Ronald Ulrich. Ronald is organisatiedeskundige en is werkzaam als partner bij de Galan Groep.