Gepubliceerd op:

Voor zowel Perry als Thierry is het partnerschap van RIGO een bevestiging van de ontwikkeling die zij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

Na ruim elf jaar bij Stadgenoot maakte Perry in 2019 de overstap naar RIGO. Sindsdien benut hij zijn ervaring in diverse adviestrajecten voor corporaties waarin hij hen ondersteunt bij hun vastgoedsturing en specifieke vraagstukken als doorstroming. Daarnaast heeft Perry zijn tanden gezet in complexe thema’s zoals de mogelijkheden voor een landelijk woonruimteverdeelsysteem en de hervorming van de huurtoeslag.

Thierry Wever werkt inmiddels elf jaar bij RIGO en heeft zich daarin ontwikkeld tot expert op het gebied van lokaal woonbeleid. Hij helpt gemeenten bij het vinden van de juiste instrumenten voor de uitdagingen van de huidige woningmarkt. Zijn kennis van de Huisvestingswet 2014 en andere wet- en regelgeving benut hij ook in landelijke evaluaties voor het ministerie van BZK en handreikingen voor de VNG.

RIGO vindt het belangrijk dat talentvolle medewerkers zich binnen de organisatie kunnen ontwikkelen. We zijn er daarom trots op te kunnen melden dat Lotte Bloemendaal en Rosalie Post dit jaar medior zijn geworden, zoals ook Lianne Wittkämper medio vorig jaar.