Rosa Slagt

Onderzoeker/adviseur

rosa.slagt@rigo.nl
0205221111

Over

Ik ben een breed in te zetten adviseur en onderzoeker met zowel ervaring met kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Door mijn open en leergierige houding, lukt het me om met interessante en praktische oplossingen te komen voor complexe vraagstukken.

Binnen RIGO houd ik me bewust bezig met een groot scala aan projecten en onderwerpen, de afwisseling aan opdrachten geeft mij veel energie. Een selectie aan onderwerpen waar ik aan werk is: koopinstrumenten voor starters, rekenkameronderzoeken op het gebied van plancapaciteit en woningbeleid, het opstellen van woonvisies en het maken van kaarten met behulp van GIS.

Voordat ik bij RIGO kwam werken, heb ik ervaring opgedaan bij de gemeente Hilversum. Als projectmedewerker Omgevingsvisie was ik onder andere verantwoordelijk voor de dataverwerking van het participatietraject.

Ik volgde de bachelor Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam en de research master Human Geography aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn bachelor heb ik meermaals onderzoek gedaan in India. Met een hoop creativiteit en geduld kwam ik in contact met een lastig te bereiken groep vrouwen.

Lopende projecten

Publicaties